Gejming 3

18.07.2024.

20:20

Stiže EA FC 25: Spisak inovacija nikad zanimljiviji VIDEO

EA Sports FC 25 stiže 27. 9. za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series platforme. Evo šta je sve novo za ovogodišnje izdanje popularnog fudbalskog serijala.

Izvor: HCL

Stiže EA FC 25: Spisak inovacija nikad zanimljiviji VIDEO
EA Sports

Podeli:

Rush Mode

Umesto dosadašnjeg Volta moda dolazi malo drugačija verzija "malog fudbala". Zove se Rush Mode i igra se po malo drugačijim pravilima. Format je isključivo 5 na 5, a uključena je igra iz prekida (aut, korner). Tu su i neka specifična pravila, poput plavog kartona koji privremeno isključuje igrača. Rush Mode će biti implementiran u Kick-Off, Clubs i Football Ultimate Team modove.

Football Ultimate Team

Verovatno najveća novina FUT-a ove godine će biti "skladište za duplikate". Biće moguće preseliti do 100 kartica u SBC mapu za skladištenje iz koje će onda lako moći da se vrate za aktivne SBC-ove.

Career Mode

U modu karijere postojaće takozvani "Live Star Points", što znači da će se karijera moći da se započne od određene tačke koja nije nužno sam početak nove sezone. Prvi put će biti moguće uččešće u treningu mladih ekipa, a biće uvedeni i turniri za njih. Broj zemalja za skautiranje povećaće se sa 90 na 160.

Takođe, zanimljivo je da će transfere i glasine u igri najavljivati poznati novinar Fabricio Romano.

FC IQ i taktika

Taktički segment igre dobija veliki redizajn. Očekujte fleksibilnije role za igrače na terenu koje utiču na fluidnost i donošenje odluka pri kretanju. Prilikom određivanja taktike moći će da se koristi mnogo veći broj obrazaca, i podešavanje će se vršiti slajderom na skali 1-99. 

Svi fudbaleri od sada će imati dodatni i dublji element poznavanja pozicije na kojoj igraju, što će im značajnije uticati na formu, kao u Football Manager serijalu.

Nove mogućnosti

Uvodi se "profesionalni faul" kombinacijom R1+X/RB+A koji služi za zaustavljanje igrača pre ostvarivanja kontre, ali uvek rezultira žutim kartonom.

Uvedeno je i pet novih finti, uključujući i dodavanje petom prilikom zadržavanja protivnika na leđima. Takođe, PlayStyles karakteristike od sada će biti proširene i na golmane, sa ukupno šest karakteristika.

Od sada će tokom igranja moći da se izvrši više zamena bez prekida, tj. ulaženja u menije.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: