Gejming 1

29.06.2024.

11:59

Ubisoft otkrio: Stižu stare Assassin's Creed igre u novom ruhu

Predsednik Ubisofta je poručio fanovima Assassin's Creeda da se u budućnosti mogu radovati i novim igrama i modernizacijama starih igara u obliku rimejka.

Izvor: HCL

Ubisoft otkrio: Stižu stare Assassin's Creed igre u novom ruhu
SJBright / Shutterstock.com

Podeli:

Ubisoft polaže velike nade u budućnost Assassin's Creed serijala, a sada su prvi put potvrdili da im plan uključuje i modernizovanje starih Assassin igara. Drugim rečima, u pripremi je više različitih rimejka postojećih AC naslova.

Za jedan već znamo – nezvanično se pominjalo da nam sledi rimejk Black Flag igre iz 2013, koji je ujedno i najprodavaniji deo serijala. Neko vreme se nagađalo da bi preradu mogao da dobije i originalni Assassin's Creed, što bi imalo smisla jer je to jedini deo koji ne može da se igra na aktuelnim konzolama.

"Cilj nam je da imamo što više Assassin's Creed igara koje izlaze redovno, ali da ne budu isto iskustvo svake godine. Dolazi puno dobrih stvari, uključujući Assassin's Creed Hexe koji će biti veoma drugačija igra od AC Shadows. Verujem da ćemo iznenaditi ljude", izjavio je šef Ubisofta Iv Žilemo

Jedan od razloga zašto u Ubisoftu žele da se vrate starim igrama AC serijala, osim same zarade, je ideja takozvanog Assassin's Creed Infinity-ja. U Ubisoftu žele da imaju bazu iz koje će igrači moći da na jednom mestu pronađu različite AC igre i da im pristupe. Koncept je sličan samom Animusu iz sveta AC-a, gde igrač bira avanture (igre), ili možda bolje rečeno Fortnite-u koji unutar jedne aplikacije nudi čitav niz različitih načina igranja i odvojenih komponenti.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Podeli: