Gejming 0

01.07.2024.

10:00

NBA 2K24 uklanja sadržaj sa Dr Disrespectom nakon skandala

U jeku skandala, u kom se našao poznati strimer Dr Disrespect, 2K studio je potvrdio da će sadržaj sa ovim strimerom biti uklonjen iz NBA 2K24 igre.

Izvor: Dexerto

NBA 2K24 uklanja sadržaj sa Dr Disrespectom nakon skandala
Profimedia

Podeli:

Prošle nedelje pojavile su se informacije, koje je objavio bivši zaposleni na platformi Twitch, a koje navodno tvrde da je strimer Dr Disrespect trajno zabranjen na Twitchu zbog slanja neprimerenih poruka maloletnici.

Dr Disrespect je, u međuvremenu, priznao da je slao poruke što je dovelo do toga da se nekoliko firmi i servisa distancira od njegovog lika i dela.

Prvo je Dr Disrespectov gejming studio Midnight Society odliučio da prekine saradnju s njim, a isto su učinili i San Francisco 49ers.

Sada je gejming studio 2K objavio da će ime strimera biti uklonjeno iz NBA 2K24 igre, zajedno sa animacijama koje koriste njegov lik. Zameniće ga generički sadržaj i to će se desiti tokom narednih nedelja.

Istaknuto je da će ove promene biti implementirane u okviru Season 9 patch ažuriranja, a pored toga 2K neće imati sadržaj sa Dr Disrespectom u budućim igrama.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: