Apps 4

24.10.2024.

9:51

Plaćaju YouTube Premium, a dobili reklame FOTO

Oni koji plaćaju YouTube Premium, ne očekuju reklame na svom telefonu ili TV-u dok gledaju nešto. Međutim, upravo se to dogodilo.

Izvor: B92

Plaćaju YouTube Premium, a dobili reklame FOTO
Ralf Liebhold / Shutterstock.com

Podeli:

Jedan korisnik Premiuma objavio je na društvenoj mreži Reddit skrinšot na kom se vidi da mu se na YouTube aplikaciji pojavila reklama za Google Workspace.

Ovo, naravno, ne bi trebalo da se dešava, a čak nije ni prvi takav slučaj, jer su neki već prijavljivali da im se pojavljuju reklame.

Kako su iz kompanije Google rekli za sajt Android Authority, Premium korisnici ne bi trebalo da vide reklame uopšte, pa se istražuje u čemu je bio problem.

Pogodnosti koje imaju Premium korisnici podrazumevaju da se reklame uklone tokom celokupnog korišćenja aplikacije, i na svim uređajima.

Mogući su linkovi koje dodaju sami jutjuberi, ali to ovde nije bio slučaj, pa dok ne bude nekog zvaničnog saopštenja nećemo znati u čemu je stvar.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: