Apps 0

16.10.2024.

13:59

Konačno nešto stvarno korisno: YouTube dobio dugo čekane besplatne funkcije VIDEO

YouTube uvodi određena poboljšanja svoje platforme "osluškujući" povratne informacije korisnika.

Izvor: Kliks

Konačno nešto stvarno korisno: YouTube dobio dugo čekane besplatne funkcije VIDEO
shutterstock/photosince

Podeli:

Novosti u paplikaciji su fino podešavanje brzine reprodukcije, kao i "sleep timer". Korisnici popularnog videoservisa mogu podesiti reprodukciju na 0.05x, za razliku od 0.25x kao dosad, dok je maksimum i dalje ostao 2x.

YouTube je odlučio da omogući korišćenje svog "sleep timera" svim korisnicima, a on funkcioniše očekivano. Korisnik može podesiti tajmer da zaustavi reprodukciju nakon 10, 15, 20, 30 ili 45 minuta, jedan sat ili nakon završetka tekućeg videa. Ove opcije su ranije bile dostupne samo Premium pretplatnicima.

Pretraživanje u landscape modu će biti unapređeno za iOS nešto kasnije ove godine, a in-app miniplayer se sada može podešavati po veličini, i pomerati. 

Takođe, korisnici mogu praviti i kolaborativne liste za reprodukciju, dizajnirati prilagođene thumbnailove koristeći fotografije ili generativni AI, a kasnije ove godine će biti moguće i glasati za klipove u listi za reprodukciju.

Značke stižu u aplikacije YouTube i YouTube Music na mobilne uređaje, a među njima su one za prve pretplatnike članove kanala, za osobu koja ispravno ispunjava kvizove, i drugo.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: