Apps 0

08.09.2024.

13:15

Snapchat uvodi izmenu koja se mnogima neće svideti

Snapchat će objavljivati reklame pored poruka koje korisnici dobijaju od prijatelja.

Izvor: Tanjug

Snapchat uvodi izmenu koja se mnogima neće svideti
BigTunaOnline / Shutterstock.com

Podeli:

Kako se navodi, ove "sponzorisane objave" (Sponsored Snaps) će se pojaviti kao nepročitane poruke na glavnoj kartici za ćaskanje Snapchata, što sugeriše da će se nalaziti iznad poruka kontakata korisnika.

Spigel u dopisu za zaposlene, koji je takođe objavljen na veb stranici kompanije, navodi da će se "sponzorisane objave" pojavljivati bez takozvanih "puš" obaveštenja i da će sami korisnici odlučivati da li žele da otvore ovakvu poruku.

Nejasno je da li i kako će korisnici moći da se reše ovih reklama ako odluče da ne otvore poruke, prenosi portal The Verge.

Akcije kompanije Snap, vlasnika aplikacije Snapchat, se trenutno nalaze blizu istorijskog minimuma uprkos tome što pomenutu platformu mesečno koristi 850 miliona ljudi.

Poslovanje sa reklamama na Snapchatu i dalje zaostaje u odnosu na konkurentske platforme firme Meta, a investitori su prema rečima Spigela zabrinute zbog toga što firma Snap ne raste bržim tempom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: