Apps 2

01.09.2024.

12:00

Još jedno mesto za lajkovanje: WhatsApp uvodi novu funkciju

WhatsApp je spreman da uvede novu funkciju koja bi omogućila korisnicima da lajkuju statuse.

Izvor: eKapija

Još jedno mesto za lajkovanje: WhatsApp uvodi novu funkciju
Shutterstock/Alex Photo Stock

Podeli:

Ovaj dodatak je sličan lajkovanju Instagram priče i dizajniran da pojednostavi proces sviđanja i angažovanja sa sadržajem koje kontakti dele.

Funkcija se trenutno testira od strane javnih beta korisnika i neko vreme je već u razvoju. Korisnici će moći da lajkuju ažuriranje statusa tako što će dodirnuti ikonu "srca" koja se nalazi u donjem levom uglu ekrana dok gledaju ažuriranje. Ova radnja će pokrenuti obaveštenje ažuriranje statusa i obaveštenje o novom sviđanju.

Nova funkcija je zgodna alatka za povezivanje sa ljudima bez potrebe za pokretanjem razgovora. Očekuje se da će steći popularnost kao i lajkovi priča na Instagramu. Status lajkova neće ometati razgovore u ćaskanju jer se pojavljuju odvojeno od ćaskanja. To pruža mogućnost da razgovori istaknuti i da na njih ne utiču statusne interakcije.

WhatsApp priprema i novu funkciju koja će omogućiti korisnicima da se uključe u glasnovne razgovore u realnom vremenu sa Chatbotom.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: