Apps 1

25.08.2024.

8:15

Google Chrome dobija novu funkciju: "Ispunićemo očekivanja korisnika"

Google Chrome uskoro će vam omogućiti da prijavljivanjem na svoj Google nalog pristupite sačuvanim podacima.

Izvor: B92

Google Chrome dobija novu funkciju: "Ispunićemo očekivanja korisnika"
Shutterstock/Evan Lorne

Podeli:

Ova promena obuhvata lozinke, sačuvane sajtove (Bookmarks) i internet-adrese, a zahvaljujući njoj moći ćete da preskočite dodatni korak sinhronizacije Chrome naloga - biće dostupna za Chrome Android, iOS i desktop.

Google kaže da će vam dati opciju da se prijavite na Chrome za "prilagođeno iskustvo", omogućavajući da pamtite tabove i koristite svoje sačuvane lozinke na različitim uređajima. 

Ne morate, međutim, da se prijavljujete na svoj nalog u ako ne želite da povežete svoje podatke pregledanja sa svojim Google nalogom. Takođe, Google napominje da će za čuvanje vaše istorije i otvorenih tabova na Google nalogu biti potrebno da se posebno prijavite.

"Danas korisnici sve više očekuju da se samo prijave i odmah imaju pristup podacima, kao i da se odjave i da oni budu zaštićeni", rekla je Kler Heron, menadžerka proizvoda u kompaniji Google. 

"S obzirom na evoluciju tehnologije i korisničkih normi, nastavljamo da napredujemo u transformaciji našeg zastarelog modela sinhronizacije u onaj koji neprimetnije ispunjava očekivanja korisnika danas", dodala je ona.

Što se tiče kada će tačno ova promena biti uvedena na Android i iOS, Google kaže da „ostanite sa ažuriranjima“.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: