Apps 7

25.07.2024.

12:00

Želite kvalitetniji zvuk? Platite

Spotify potvrdio dolazak skupljeg paketa s visokom kvalitetom zvuka

Izvor: Bug

Želite kvalitetniji zvuk? Platite
Chubo - my masterpiece / Shutterstock.com

Podeli:

Izvršni direktor Spotify-a, Daniel Ek, potvrdio je da kompanija radi na skupljem Premium paketu koji će, između ostalog, pružiti korisnicima i striming visokog kvaliteta.

Izvršni direktor Spotify-a Daniel Ek, rekao je da planiraju da ponude korisnicima skuplji paket visokog kvaliteta striminga, ali da je sve to još u ranoj fazi razvoja, prenosi The Verge.

"Plan nam je da ponudimo mnogo bolju verziju Spotify-a. Zamislite nešto poput pet dolara iznad trenutnog Premiuma. Dakle, verovatno oko 17 ili 18 dolara mesečno. To bi trebalo da bude neka vrsta deluks verzije Spotify-a koja ima sve prednosti one normalne, ali s mnogo više kontrole i puno većim kvalitetom zvuka i nekim drugim stvarima o kojima još nisam spreman da govorim", rekao je Ek u razgovoru s investitorima.

Spotify je, podsetimo, još 2021. godine objavio da će preći na visokokvalitetni striming. Tada su govorili da će isporučivati korisnicima muziku u kvalitetu CD formata na sve korisničke uređaje i zvučnike s omogućenim Spotify Connect-om.

U međuvremenu su konkurentski servisi, Amazon Music i Apple Music, počeli da nude korisnicima visokokvalitetni striming muzike bez dodatnih troškova, a Spotify nikada nije ispunio ono što je i obećao.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: