Apps 1

03.07.2024.

15:18

WhatsApp sprema novu zanimljivu funkciju

Nova funkcija na WhatsAppu je u fazi testiranja, a u vezi je sa veštačkom inteligencijom.

Izvor: Android Authority

WhatsApp sprema novu zanimljivu funkciju
Shutterstock/Diego Thomazini

Podeli:

WhatsApp angažuje AI kako bi korisnicima pomogao da prevaziđu dilemu izbora nove profilne fotografije ili prikazivanja svog lika na novim i jedinstvenim lokacijama.

WABetaInfo je primetio novu funkciju u poslednjoj WhatsApp Beti za Android, koja nudi kreiranje AI generisanih fotografija korisnika.

To znači da više nećete morati da brinete da li ste kreirali fotografiju savršenog momenta sa odmora – WhatsApp-ov četbot će biti u stanju da vaš izgled kreira iz ničega.

Funkcija još nije dostupna, a procureli skrinšotovi pokazuju da će se od korisnika tražiti da ubaci određeni broj referentnih selfija, kada se prvi put prijavi za funkciju. Meta AI četbot će potom kreirati nove fotografije i "zamisliće" korisnika u različitim okruženjima, poput šume ili svemira.

Meta AI u okviru WhatsAppa je nedavno počeo da pristiže korisnicima u selektovanim regijama, a pored razgovora jedan-na-jedan, četbot može da se koristi i ugrupnim WhatsApp razgovorima.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Podeli: