Apps 0

26.06.2024.

15:25

Android korisnike će obradovati nova funkcija za Windows 11

Phone Link aplikacija u Windowsu 11 (i Windowsu 10) dobila je opciju "Scan Text", koja koristi OCR za kopiranje teksta sa fotografija koje su poslate sa Android telefona.

Izvor: B92

Android korisnike će obradovati nova funkcija za Windows 11
PixieMe / Shutterstock.com

Podeli:

Windows 11 ima Phone Link aplikaciju, koja je u poslednje vreme značajno u fokusu Microsofta. Kompanija pokušava da više poveže Android telefone (kao i iOS uređaje) sa Windows desktop operativnim sistemom. To sada omogućava još jedna korisna funkcija.

Phone Link je nedavno dobio mogućnost da prebacuje fotografije sa telefona na Windows 11 desktop, a novi trik je mogućnost kopiranja teksta sa tih fotografija.

Opcija "Scan Text" u Phone Link aplikaciji koristi OCR (Optical Character Recognition) za detektovanje slova i simbola u fotografiji i njihovo kopiranje. Ova funkcija je sada dostupna za Windows 11 i Windows 10 korisnike, nakon faze testiranja.

Kako biste dobili ovu opciju, potrebno je da nadogradite Phone Link aplikaciju na najnoviju verziju. Potrebno je napomenuti da je podržan samo engleski jezik. OCR bi mogao da funkcioniše i sa drugim jezicima, samo što to neće raditi dobro.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: