Android 4

23.10.2024.

17:29

Samsung potvrdio

Iščekivana Samsung Galaxy S25 serija, koja se očekuje početkom sledeće godine, sve više je u fokusu.

Izvor: Gizmochina

Samsung potvrdio
M.TAMS / Shutterstock.com

Podeli:

TM Roh, predsednik Samsung Mobile divizije, nedavno je sugerisao moguću implementaciju Qualcommovog najnovijeg Snapdragon 8 Elite čipseta.

Iako Roh nije konkretno pomenuo Galaxy S25 seriju, njegova sugestija jasno ukazuje na to da će bar jedan model (najverovatnije Galaxy S25 Ultra) koristiti napredni Snapdragon 8 Elite čip.

Tokom Snapdragon 8 Elite najave, Roh je na sceni ukazao na to kako će čipset poboljšati buduće Galaxy uređaje.

On je naglasio da će Qualcommov fokus na inteligentno procesiranje i mobilna AI unapređenja igrati ključnu ulogu u Galaxy AI iskustvu.

Galaxy S25 Ultra, ukoliko bude opremljen Snapdragon 8 Elite čipom, bi mogao da dobije poboljšanja za svoj novi Cognitive AI ISP, omogućavajući pametniju obradu slika i poboljpšan kvalitet fotografija. 

Pojačane AI mogućnosti Snapdragon 8 Elite čipa takođe bi mogla da omoguće poboljšanja kamere, kao što je optimizacija scena u realnom vremenu ili napredne funkcije obrade fotografija.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: