Android 3

22.10.2024.

21:49

Samsung sprema trostruko sklopivi telefon

Izvori iz Južne Koreje sugerišu da bi Samsung mogao da predstavi trostruko sklopivi telefon tokom 2025. godine.

Izvor: B92

Samsung sprema trostruko sklopivi telefon
Shutterstock/Haidar Farras Iftikar

Podeli:

Industrijski insajderi iz Koreje tvrde da je Samsung već spremio tehnologiju za kreiranje trostruko savitljivog telefona, a lanac snabdevanja je spreman za novi proizvod.

Ipak, očekuje se da će konačnu odluku dati MX (Mobile eXperience) Division, koji je zadužen za telefone sa sklopivim ekranima južnokorejskog giganta.

Prema izveštaju, porudžbine savitljivih OLED panela su smanjene za više od 10 procenata, jer potražnja za Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 nije ispunila očekivanja.

Isporuke Samsung Display-a, kada su u pitanju savitljivi OLED paneli, će u 2024. godini iznositi 12 miliona. To predstavlja veliki pad od 40%, u odnosu na isporuku od 20 miliona iz prošle godine.

kada je u pitanju isporuka, Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 su bili deo oko osam iporučenih primeraka, u odnosu na predviđenih 10 miliona.

Samsung bi mogao da se bori protiv ovakvog negativnog trenda ukoliko se odluči za objavu jeftinijeg Galaxy Flip modela, čime bi ovaj format telefona učinio dostupnijim većem broju korisnika.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: