Android 6

16.10.2024.

20:00

Xiaomi 15 Pro osvanuo na prvim fotografijama uživo

Pojavile su se fotografije koje nam daju bolji uvid u to kako izgleda dolazeći premium telefon kineskog proizvođača.

Izvor: B92

Xiaomi 15 Pro osvanuo na prvim fotografijama uživo
Profimedia

Podeli:

Xiaomi je prilično tajnovit kada je u pitanju kompanijin predstojeći vrhunski telefon, ali nedavno su procurile prve fotografije uživo koje ukazuju na dizajn Xiaomi 15 Pro modela.

Fotografije prikazuju telefon u rukama potpredsednika Xiaomija vanga Šiaojana. Telefon ima modul za kamere sa blicem koji je pozicioniran van modula.

Pretpostavka je da je u pitanju Xiaomi 15 Pro telefon, jer se nove fotografije podudaraju sa renderima telefona koji pokazuju sličan dizajn.

Telefon stiže u crnoj varijanti, a očekuje se i u beloj i srebrnoj verziji. Glasine sugerišu da će modul sa kamerama imati keramičku konstrukciju, što je razlika u odnosu na prethodnu verziju telefona (na glavnoj fotografiji).

Što se tiče specifikacija, očekuje se da će Xiaomi 15 Pro imati veliki 6,78-inčni displej sa 120Hz stopom osvežavanja. Mogao bi da ga pokreće Snapdragon 8 Elite čipset, uz 16GB RAM-a i 1TB skladišnog prostora.

Na polju kamera, očekuje se 50MP glavni senzor, kao i 50MP ultraširoki i 50MP telefoto objektiv, uz 120mm žižnu daljinu i 5x uvećavanje.

Sve bi trebalo da napaja baterija kapaciteta 6000mAh, koja podržava bežično punjenje do 80W i 90W punjenje preko kabla.

Za sada nema zvaničnih informacija, ali moglo bi se desiti da Xiaomi 15 Pro zvanično bude predstavljen do kraja godine.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: