Android 1

11.09.2024.

9:00

Otkriven prototip Xbox kontrolera, koji nikada nije objavljen VIDEO

Moder i jutjuber Džon Bringus pronašao je neobičan prototip Xbox kontrolera, koji je testirako kako bi otkrio šta sve može.

Izvor: B92

Otkriven prototip Xbox kontrolera, koji nikada nije objavljen VIDEO
Alyssa SS / Shutterstock.com

Podeli:

Džon Bringus je najpoznatiji po svom YouTube kanalu Bringus Studios, u okviru kojeg s velikim uživanjem pokušava da igra video igre na neobičnom hardveru.

Obožavalac njegovog kanala posalo mu je paket u okviru kojeg se nalazio neobičan i tajanstveni Xbox kontroler. Dodatno ispitivanje otkrilo je gomilu kontradiktornosti.

Bringus je zatim pokušao da testira kontroler na različitim uređajima. Nije funkcionisao na Android telefonu ali, iznenađujuće, ni na Xbox 360 konzoli. Bringus ga je zatim priključio na računar i video nešto značajno.

Na Windows računaru, uređaj se pokazao kao "DC1 kontroler, Copiright Microsoft 2012".

Do ovog trenutka, Bringus je verovao da je kontroler Xbox 360 prototip, ali datum autorskih prava sugeriše da je to zapravo bio Xbox One prototip.

Totalno rastavljanje kontrolera je dodatno potvrdilo ovo, pošto je bio opremljen haptičkim motorima za okidače, što Xbox 360 kontroleri nikada nisu imali.

Iako deluje da kontroler nije funkcionalan na modernom hardveru, on je svakako i dalje veoma poželjan kolekcionarski primerak.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: