Android 6

08.09.2024.

9:30

Vraća se kultni Lumia 1020 telefon?

Kompanija HMD je odlučila da za svoju novu liniju telefona iskoristi prepoznatljivi Lumia dizajn.

Izvor: GSMArena

Vraća se kultni Lumia 1020 telefon?
Ayub A. Tanjung / Shutterstock.com

Podeli:

Mnogi će se složiti da je jedan od najboljih Lumia modela bio Lumia 1020, zahvaljujući svojoj impresivnoj 41MP kameri, smeštenoj u okrugli otvor na poleđini.

Sada izgleda da HMD crpi inspiraciju uprvo iz tog dizajna za dolazeći telefon, koji još nije imenovan. U centralni okrugli sistem s kamerama će biti smeštena četiri senzora (kao i LED blic), a pojavila se skica koja pokazuje kako će to izgledati.

HMD je nedavno predstavio Skyline, koji je kompanijin najambiciozniji telefon na polju kamera i prvi koji stiže sa tri kamera senzora (ne računajući HMD-ove modele sa makro modulima). Model sa slike, koji podseća na 1020, bi trebalo da bude HMD-ov prvi telefon sa četiri kamere.

Ostaje da se vidi koliko će HMD biti uspešan u tome da se na tržištu takmiči sa vladarima na polju kamera za telefone, a obrada slike u visokom kvalitetu koja je krasila Lumia modele je klesana godinama, tako da je pred kompanijom HMD dug put na ovom polju.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: