Android 8

11.08.2024.

10:45

Ovako izgleda kada se telefon puni na 300W VIDEO

U videu koji kruži društvenim mrežama vidljivo je kako potpredsednik kompanije Realme, Čejs Šu, prikazuje kompanijinu novu tehnologiju punjenja od 300W.

Izvor: Bug

Ovako izgleda kada se telefon puni na 300W VIDEO
Framesira / Shutterstock.com

Podeli:

Realme je najavio da će 14. avgusta predstaviti novu tehnologiju 300-vatnog punjenja preko kabla, koja će se uskoro naći u njihovim novim telefonima. Ali, nije bilo portebno puno vremena da na društvenim mrežama osvane video koji prikazuje kako ta tehnologija izgleda u praksi.

Naime, u videu se može videti kako potpredsednik Realme-a, Čejs Šu, održava prezentaciju nove tehnologije punjenja. Ispred njega nalazi se telefon koji se za 32 sekunde napuni 15 procenata i za 35 sekundi 17 odsto. Video se brzo završava, ali daje dobru ideju o onome što može da se očekuje sledeće nedelje.

Inače, Redmi je još prošlog februara predstavio tehnologiju 300-vatnog punjenja, ali nikada nisu kreirali telefon koji će to i iskoristiti. Međutim, budući da Realme u svom portfoliju ima komercijalni telefon s najbržim punjenjem na tržištu od 240W, Realme GT3, verovatno neće odustati od modela s 300-vatnim punjenjem koji bi prešao taj rekord.

Više informacija bit će poznato 14. avgusta.

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: