Android 2

31.07.2024.

11:00

Stiže "glupi" telefon FOTO/VIDEO

Kompanija iz Finske uskoro će na tržište izbaciti telefon koji se razlikuje od drugih preklopnih modela.

Izvor: Index

Stiže "glupi" telefon FOTO/VIDEO
Profimedia / Barbie x HMD / Mattel

Podeli:

HMD Global, finska kompanija poznata po proizvodnji pametnih telefona marke Nokia, planira da 28. avgusta lansira jednostavan, takozvani "glupi" Barbie telefon. Ovu vest su potvrdili na zvaničnim društvenim profilima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HMD (@hmddevices)

Još u februaru kompanija je najavila nekoliko novih telefona planiranih za jul, uključujući Barbie telefon u saradnji s Mattelom. Iako su modeli Skyline i Crest stigli ovog meseca, Barbie telefon se nije pojavio. Ali, sada je jasno da je samo kasnio – u Barbie stilu. 

Nekima se sviđa, drugima ne

O Barbie telefonu za sada se ne zna mnogo, osim onoga što je HMD ranije objavio. Najavili su jednostavan preklopni telefon, idealan za generaciju Z i milenijalce koji žele da smanje vreme provedeno pred ekranom. Osim toga, fotografija telefona objavljena na društvenim mrežama pokazuje da je Barbie telefon veoma roze, što se i očekivalo.

"Presladak. Drago mi je da pravite preklopne telefone poput ovog, mnogi priželjkuju digitalni detoks", "Da li je to dizajn Nokia 2660 Flip telefona?", "Vau", "Oh, to je 2660", "Ćao, Barbie", "Ovo je razočaravajuće", "Ne mogu da verujem da sam ovo čekala", "Razočarana sam", "Kupujem ga, baš sam uzbuđena", "Na moj rođendan, to je znak", neki su od komentara na dolazeći Barbie telefon.

Podeli:

Tagovi

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: