Android 7

10.07.2024.

18:38

Galaxy AI je stigao na nove savitljive Samsung telefone: Ovo su cene u Srbiji FOTO

Samsung je predstavio najnoviju seriju telefona sa savitljivim ekranom, kao i druge uređaje, a sve krasi AI podrška.

Izvor: B92

Galaxy AI je stigao na nove savitljive Samsung telefone: Ovo su cene u Srbiji FOTO
B92.net/B.J.

Podeli:

Galaxy AI je postao sastavni deo najnovijih Samsungovih savitljivih telefona, koji su danas predstavljeni u Parizu – Galaxy Z Fold6 i Z Flip6.

Galaxy Z Fold6 donosi niz karakteristika i alata koje pokreće veštačka inteligencija, a koji unapređuju iskustvo velikog ekrana i doprinose produktivnosti u pokretu.

Tu je Note Assist u sklopu aplikacije Samsung Notes, koji nudi prevode, sažetke i automatsko formatiranje, za jednostavnije vođenje beležaka. Tekstovi sačuvani u PDF datotekama, jednostavno se prevode i ugrađuju, zahvaljujući PDF overlay translation specifikaciji aplikacije Notes.

Novost je i dodata Composer karakteristika Samsung tastature, koja predlaže tekst na temelju jednostavnih ključnih reči, kako u mejlu za klijenta, tako i podržanim aplikacijama društvenih mreža.

B92.net/B.J.

Galaxy AI takođe omogućava komunikaciju bez prepreka korišćenjem Galaxy Z Fold6. Koristi jedinstveni format sa dva ekrana, a sa Interpreter karakteristikom, koja dolazi sa novim načinom prikaza dijaloga, čini da obe strane mogu videti prevod na glavnom ili spoljnom ekranu, za prirodniju interakciju.

Kada je u pitanju Galaxy Z Flip, korišćenjem Photo Ambienti karakteristike pokretne veštačkom inteligencijom, pozadinska slika ekrana može da se menja u realnom vremenu, u zavisnosti od doba dana i vremenskih uslova.

B92.net/B.J.

Poslednja generacija aplikacije Google Gemini potpuno je integrisana u novu Galaxy Z seriju i korisnicima nudi ličnog digitalnog pomoćnika pokretanog veštačkom inteligencijom. Jednostavnim potezom sa ivice ekrana ili izgovorom "Hey Google", korisnici mogu da pozovu Gemini interfejs koji će im pomoći da pišu, uče ili planiraju.

B92.net/B.J.

Galaxy Buds3 slušalice donose novo iskustvo komuniciranja zahvaljujući snazi Galaxy AI-ja. Ako, na primer, korisnik sluša predavanje na stranom jeziku, može uključiti Interpreter u načinu slušanja na Galaxy Z Fold6 ili Z Flip6 sa Galaxy Buds3 slušalicama u ušima. Tako će čuti prevod predavanja, direktno kroz Galaxy Buds slušalice i premostiti eventualnu jezičku barijeru.

Takođe, jednostavnim izgovaranjem dve reči kroz Voice Command, može se pokrenuti ili zaustaviti reprodukcija muzike, bez potrebe da korisnik dodirne slušalice ili povezani telefon.

B92.net/B.J.

Cene i dostupnost

Novi Galaxy Z Fold6, Z Flip6 i Galaxy Buds3 serija u Srbiji su dostupni u pretprodaji, počevši od 10. jula. U maloprodajnim objektima biće dostupni od 24. jula.

Kupci će moći da biraju između boje Srebrne senke, ružičaste i tamnoplave za Galaxy Z Fold6, odnosno Srebrne senke, žute, plave i boje mente za Z Flip6.

Galaxy Z Fold6 će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 244.999 dinara, a Z Flip6 od 144.999 dinara.

Galaxy Buds3 serija slušalica dostupna je u srebrnoj ili beloj boji, po preporučenim maloprodajnim cenama od 21.999 dinara za Buds3, odnosno 29.999 dinara za Buds3 Pro.

Više informacija o Galaxy Z Fold6, Z Flip6, te Galaxy Buds3 i Buds3 Pro uređajima, dostupno je na www.samsung.rs stranicama.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: