Android 3

10.07.2024.

15:28

Samsung predstavio poboljšane savitljive telefone i pametni prsten VIDEO

Na novom Samsung Galaxy Unpacked događaju, predstavljeno je nekoliko zanimljivih proizvoda.

Izvor: B92

Samsung predstavio poboljšane savitljive telefone i pametni prsten VIDEO
B92.net/B.J.

Podeli:

Glavne zvezde još jednog Samsung Galaxy Unpacked događaja bili su novi sklopivi telefoni: Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6.

Takođe, videli smo još neke nove gedžete, kao što su novi Galaxy Watch pametni satovi, Galaxy Buds 3 slušalice, a predstavljen je i Samsung Galaxy Ring.

Samsung Galaxy Z Fold6 je svakako najveća zvezda događaja. Sklopivi telefon stiže sa dizajnom koji u najvećoj meri podseća na Fold 5, ali je sada nešto lakši.

Telefon krasi 7,6-inčni QXGA+ Dynamic AMOLED 2X glavni ekran, sa podrškom za 120Hz stopu osvežavanja. Tu je i 6,3-inčni Dynamic AMOLED 2X displej sa spoljašnje strane.

Galaxy Z Fold6 pokreće Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čipset, napaja ga 4400mAh baterija, a ima podršku za S Pen i Gorilla Glass Victus 2 zaštitu.

Kada su u pitanju kamere, na poleđini se nalazi 50MP glavni senzor, 13MP ultraširoki senzor i 10MP telefoto kamera.

Samsung

Galaxy Watch Ultra je pametni sat koji će biti glavni rival Apple Watch Ultra modelu, a krasi ga jedinstven dizajn sa kružnim brojčanikom i kvadratnim kućištem.

Stiže u veličini od 47 mm, sa kućištem od titanijuma, safirnim staklom i 3D staklenim brojčanikom.

Galaxy Watch Ultra ima 1,5-inčni Super AMOLED displej, a pokreće ga Exynos W1000 procesor, uz 2GB RAM-a i 32GB skladišnog prostora.

Na polju pametnih satova, predstavljeni su i Galaxy Watch7 modeli.

Samsung

Samsung Galaxy Ring je prikazan još tokom MWC kongresa početkom godine, a pametni prsten stiže u nekoliko različitih veličina.

Galaxy Ring nudi širok spektar zdravstvenih i fitnes funkcija, uključujući praćenje nivoa stresa, praćenje rada srca, detekciju hrkanja i drugo.

Samsung

Poslednje, ali ne i najmanje bitno - tu je Samsung Galaxy Z Flip6, koji stiže sa 6,6-inčnim FHD+ Dynamic AMOLED 2X 120Hz glavnim ekranom i ima 3,4-inčni FHD "cover" displej. 

Samsung

Ovaj telefon takođe pokreće Snapdragon 8 Gen 3 čip, a napaja ga baterija kapaciteta 4000mAh.

Na polju kamera, tu su 50MP glavni senzor sa 2X digitalnim zumiranjem i 12MP ultraširoka kamera.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: