Aktuelno 0

27.10.2024.

13:20

Svi nose ovaj pametni prsten VIDEO

Na TikToku sve više korisnika dijeli svoja iskustva s Oura prstenom.

Izvor: Index

Svi nose ovaj pametni prsten VIDEO
Profimedia

Podeli:

Oura je pametni prsten razvijen u Finskoj 2015. godine. Ovaj prsten, koji izgleda veoma jednostavno, krije senzore koji prate različite zdravstvene parametre, uključujući temperaturu, broj otkucaja srca, nivo kiseonik u krvi, kretanje i brzinu disanja. Najčešće se koristi za praćenje sna i aktivnosti, a rezultati su dostupni u aplikaciji na vašem pametnom telefonu.

Ono što je posebno kod Oura prstena je način na koji integriše sve te podatke, omogućavajući vam da dobijete jasnu sliku o svom zdravlju. Umesto da se fokusirate na pojedinačne mere, možete proceniti koliko vam je odmora i aktivnosti potrebno i da se prilagodite tome.

Poznate osobe poput Dženifer Aniston, Kim Kardašian, Gvinet Paltrou i princa Harija obožavaju Oura prsten. 

Aniston je 2021. godine podelila zabavnu priču o svom prstenu u emisiji Džimija Kimela, a otkrila je i da joj je najviše koristan za praćenje sna i stresa. Tri godine kasnije još uvijek nosi ovaj pametni komad nakita.

Ima i svojih mana

Na TikToku sve više korisnika deli svoja iskustva s Oura prstenom, hvaleći ga kao odličan alat za praćenje zdravlja. Iako mnogi smatraju da je fantastičan, neki ističu njegove mane, posebno kada je reč o praćenju fitnes aktivnosti. Zbog toga su mnogi napisali da čekaju da Apple izbaci svoju verziju prstena, jer im se njihov pametni sat pokazao najpouzdanijim za te svrhe.

"Ne znam kako bih više uopšte živela bez svog Oura prstena", napisala je jedna korisnica na TikToku. Druga korisnica je dodala: "Čekam da Apple napravi svoj prsten." Treći korisnik je objasnio: "Uvek govorim ljudima da je Oura prsten za praćenje zdravlja, a ne fitnessa. Definitivno postoji razlika i koristan je u zavisnosti od toga šta tražite."

Najnovija verzija prstena, Oura 4, dostupna je u šest boja, a cene se kreću od 399 do 549 evra, u zavisnosti od odabrane boje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: