Aktuelno 1

16.10.2024.

8:02

Netflix ima ekskluzivan klub: Postoji caka da mu se pristupi

Netflix je uveo novu opciju koja je dostupna samo pojedinim korisnicima.

Izvor: B92

Netflix ima ekskluzivan klub: Postoji caka da mu se pristupi
xalien/Shutterstock

Podeli:

Netflix Preview Club je mesto gde korisnici mogu da pogledaju šta je "iza zavese", odnosno striming gigant tamo objavljuje najzanimljiviji sadržaj koji sprema.

"Svako prikazivanje uključuje gledanje filma ili epizode neke serije, praćeno anketom u trajanju od 10-20 minuta, u zavisnosti od toga koliko je sadržaj trajao", saopštio je Netflix.

Korisnici se ohrabruju da kažu šta im se nije svidelo kod sadržaja koji su odgledali, ali problem je jedino u tome što ovom ekskluzivnom klubu ne mogu svi da pristupe.

Netflix je objasnio da je Preview Club dostupan samo onim korisnicima koje će sama platforma oceniti kao "dostojne" na osnovu gledanja, kao i toga koliko su bili Netflix članovi.

Oni koji dobiju pozivnicu, moraće da popune upitnik o svojim preferencijama gledanja, a biće "nekoliko ovakvih prikazivanja godišnje".

Na zvaničnom sajtu Netflixa stoji da "informacije o Preview Clubu nisu dostupne za Srbiju", pa je vrlo verovatno da ova funkcija i ne može da se iskoristi kod nas, što ne znači da neće u bliskoj budućnosti.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: