Aktuelno 0

15.10.2024.

14:19

Veliko iznenađenje: Android 15 stiže već danas?!

Procurile informacije upućuju na to da bi neki korisnici već danas mogli da dobiju Android 15 na svojim telefonima.

Izvor: B92

Veliko iznenađenje: Android 15 stiže već danas?!
Mamun sheikh K / Shutterstock.com

Podeli:

Google do sada nije otkrivao datum objavljivanja najnovije Android generacije, ali na nemačkom foumu posvećenom modelu Pixel objavljena je informacija da će to biti danas.

Ova objava je brzo obrisana, ali na društvenim mrežama su se, naravno, raširili skrinšotovi tako da je vrlo verovatno da će prvim Pixel telefonima Android 15 biti isporučen već danas.

U obrisanoj objavi, Google je napisao da će ažuriranje postepeno postajati globalno dostupno tokom sledeće nedelje. 

Android 15 ažuriranje trebalo bi da stigne u isto vreme kao i oktobarski Pixel Feature Drop, pa bi tako Pixel telefoni, kao i Pixel Watch, danas mogli da dobiju i neka druga poboljšanja.

Oni korisnici koji već imaju Android 15 QPR1 beta verziju na svojim uređajima, moraće da izađu iz beta programa kako bi dobili stable build, ali će to obrisati sav sadržaj u unutrašnjoj skladišnoj memoriji telefona.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Podeli: