Aktuelno 0

10.10.2024.

10:07

Hoće da pariraju Samsungu: Apple sprema novi uređaj?

Apple novim uređajem ulazi na još jedno tržište - i to bi moglo da se desi ranije nego što očekujemo.

Izvor: CNBC

Hoće da pariraju Samsungu: Apple sprema novi uređaj?
Mojahid Mottakin / Shutterstock.com

Podeli:

U Kupertinu rade na pametnom prstenu kojim bi trebalo da pariraju Samsungu, a najverovatnije će ga predstaviti do 2026. godine, preneo je CCS Insight.

Ovo je deo godišnjih predviđanja CCS-a, i ukoliko se obistini, bio bi to prvi novi uređaj koji je Apple predstavio još od Apple Vision Pro kacige.

"Zdravlje je postalo jedan od temeljnih stubova za Apple. Čak bih rekao da, ako Tim Kuk odluči nekome da prepusti vođstvo, želeće da iza njega ostane briga kompanije o zdravlju ljudi", naveo je za podkast "Beyond the Valley" Ben Vud, glavni analitičar u kompaniji CCS Insight.

"S obzirom na to koliko sam Tim Kuk polaže na zdravlje, mislim da je prsten vrlo logičan sled okolnosti za Apple", dodao je Vud.

On je naglasio fokus koji Apple ima na proizvode koji se bave zdravljem, kao što su Apple Watch ili čak AirPods Pro 2, slušalice koje mogu da se pretvore u slušni aparat. Slično pametnom satu, i prsten bi imao razne senzore kako bi se pratili zdravstveni parametri korisnika.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: