Aktuelno 0

04.10.2024.

11:58

Jutjuber razbesneo pratioce: Prekršio "prvo pravilo interneta"

"Jedno od glavnih pravila interneta je: ne pokušavaj da naplatiš ono što je već besplatno".

Izvor: B92

Jutjuber razbesneo pratioce: Prekršio "prvo pravilo interneta"
Profimedia/Richard Rodriguez

Podeli:

Ovu rečenicu izgovorio je jedan od najpopularnijih jutjubera današnjice, Markiz Braunli, koji svoj sadržaj bazira na recenzijama tehnoloških uređaja poput telefona, pametnih satova itd.

Međutim, čini se da je Braunli zaboravio sopstvene reči, jer je nedavno objavio aplikaciju na koju su fanovi imali izrazito negativne reakcije.

Braunlijev novi poduhvat je aplikacija pod nazivom Panels, koja pruža korisnicima pozadine visokog kvaliteta za telefon ili neki drugi uređaj. Međutim, problem je u tome što ova aplikacija ima i oglase, i sadržaj koji se plaća.

Za oko 6 evra mesečno (u nekim slučajevima i do 12 evra), možete da pristupite bazi koju Panels nudi, ili možete da gledate oglase da otključate ove slike. Jedan od wallpaper-a je samo narandžasta boja, zbog koje su Braunlija danima "razvlačili" po društvenim mrežama.

Dovoljno je pogledati recenzije aplikacije na Google Play Store i sasvim je jasno kakvo je mišljenje većine ljudi.  Naročito su besni oni koji pišu da su Braunlijevi dugogodišnji pratioci, a jedan od njih je rekao da jutjuber "stalno upozorava gledaoce na preskupe stvari, i onda objavi ovakvu aplikaciju".

Bilo je onih koji su, u šali, rekli kako bi Braunli trebalo da odradi recenziju za sopstvenu aplikaciju, a naposletku se oglasio i sam jutjuber, rekavši da je "izazovno pružiti nešto što vredi da se toliko plati u Premium verziji".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: