Aktuelno 4

03.10.2024.

10:21

"Boriću se protiv njega. Ako treba, radiću i sa Mesijem" VIDEO

Kristijano Ronaldo je mnogima "stao na žulj" tokom svoje karijere, a sada je još jedna svetska zvezda rešila da ne dozvoli da je prestigne.

Izvor: B92

"Boriću se protiv njega. Ako treba, radiću i sa Mesijem" VIDEO
EPA-EFE/FILIP SINGER

Podeli:

Jutjuber MrBeast (Džimi Donaldson), koji je među najpopularnijima na svetu, komentarisao je nedavno uspeh portugalskog fudbalera na YouTube platformi.

Ronaldo je, naime, oborio mnoge rekorde kada je otvorio YouTube kanal, a MrBeast je u novom podkastu koji vodi Pol Logan rekao da se "ne boji pretnje koju on predstavlja".

"Oborio sam svetski rekord za najviše pratilaca u mesec dana, i onda se pojavio on", rekao je MrBeast, dodajući da "ako neko može da ima više pratilaca od njega, onda će to biti Ronaldo".

Međutim dodao je u polušali da će se "boriti protiv Ronalda", i čak da će "sarađivati sa Mesijem" ako to bude bilo potrebno za borbu protiv Portugalčevog strelovitog YouTube uspeha.

Trenutno, MrBeast ima 318 YouTube pratilaca, dok Ronaldo ima oko 63 miliona. Vreme će pokazati da li će portugalski fudbaler da mu predstavlja ozbiljnu pretnju, ali je MrBeast svakako spreman za izazov.

Evo celog gostovanja, a deo razgovora koji se tiče ove teme pogledajte od 33:50.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: