Aktuelno 2

26.09.2024.

19:04

Staju na put deljenju lozinki: Još jedan servis naplaćuje dodatne naloge

Još jedna platforma krenula je u obračunavanje sa onima koji dele lozinke svojih naloga sa drugima.

Izvor: B92

Staju na put deljenju lozinki: Još jedan servis naplaćuje dodatne naloge
Shutterstock/Top_CNX

Podeli:

Disney je krenuo da primenjuje novo pravilo koje su najavili još prethodnog meseca - Disney+ platforma dobija funkciju "Paid Sharing". 

Ovo trenutno važi samo za neke zemlje, i omogućava korisniku da, za dodatan novac (u zavisnosti od paketa koji imaju) može da podeli lozinku sa nekom osobom van domaćinstva (Extra member).

Funkcija Paid Sharing dostupna je trenutno za SAD, Kanadu, Kostariku, Gvatemalu, Evropu i Azijsko-pacifički region. Nisu navedene konkretne zemlje, pa ukoliko je nemate, terbalo bi narednih dana da proveravate da li će se pojaviti u okviru vašeg naloga.

Cena dodatnog člana koji može da ima lozinku vašeg naloga varira u zavisnosti od države, naravno, a u SAD košta manje nego da se otvori novi nalog i plaća mesečna pretplata na njega. 

Oni koji imaju Disney naloge kao deo neke ponude operatera ili nekog drugog partnera, nemaju uopšte funkciju Paid Sharing.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: