Aktuelno 1

25.09.2024.

16:00

Posle dugog čekanja: Komšije konačno dobijaju Google Street View

Nakon godina iščekivanja, još jedna zemlja u regionu se pridružila globalnoj porodici država čije ulice su dostupne na Google Street View pregledu.

Izvor: B92

Posle dugog čekanja: Komšije konačno dobijaju Google Street View
Profimedia

Podeli:

Pojedine ulice i mesta u Bosni i Hercegovini već su dostupni, a korisnici će moći, uz nekoliko klikova, da "virtuelno prošetaju" gradovima, selima i drugim delovima zemlje.

Podsetimo, Google Street View je usluga koja daje korisnicima pregled ulica, zgrada i drugih objekata uz pomoć panoramskih fotografija. Ovo je, naravno, dostupno iz Google Maps aplikacije ili sa sajta.

Google Street View je dostupan u više od 100 zemalja sveta, a pored BiH, najnoviji članovi su Namibija, Lihtenštajn i Paragvaj.

Automobili koji nose kamere za snimanje okruženja već su prošle ulicama BiH, a očekuje se da će još lokacija biti pokriveno u periodu koji sledi.

Trenutno, u sistem su ubačeni delovi Sarajeva, Mostara, Banje Luke i Međugorja.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Važi za sve građane: Ukida se ovaj porez

Ministar finansija i trezora u Savetu ministara BiH Srđan Amidžić izjavio je da je pokrenut proces da se u BiH usvoji zakon o ukidanju PDV-a na kupovinu prve nekretnine koji bi se odnosio na sve državljane BiH.

13:37

24.9.2024.

1 d

Podeli: