Aktuelno 0

24.09.2024.

14:05

Džabe blokirate nekoga ko vam smeta: Stiže funkcija koja će mnoge da razbesni

Platforma X (Twitter) uvodi promenu koja se mnogim korisnicima neće svideti.

Izvor: B92

Džabe blokirate nekoga ko vam smeta: Stiže funkcija koja će mnoge da razbesni
Primakov / Shutterstock.com

Podeli:

Ova promena će omogućiti onima koje ste blokirali da svejedno vide vaše objave, čime se donekle obesmišljava sama poenta blokiranja. To je potvrdio i sam Mask, koji je naveo da će "funkcija blokiranja sprečiti nekoga da se uključi u javnu objavu, ali će moći i dalje da je vidi".

Do sada, ako nekog blokirate nije mogao da vidi vaše objave, profil ili pratioce, već bi samo dobio poruku da je blokiran i to je to.

Međutim, kako su iz Twittera rekli za portal The Verge, promena će stupiti na snagu zbog toga što korisnici i dalje mogu da vide naloge koji su ih blokirali, kada koriste blokirane naloge ili su odjavljeni sa sopstvenih.

Mask je u nekoliko navrata rekao da funkcija blokiranja nema smisla i da bi trebalo da se zameni jačom verzijom "ućutkivanja". Razmišljao je i o potpunom ukidanju bloka, osim za direktne poruke.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: