Aktuelno 0

24.09.2024.

8:34

Sledeći iPhone biće jedan od najjeftinih: Šta nas čeka za manje od 500 dolara

Apple je nedavno objavio iPhone 16 seriju, a dok se utisci još nisu ni slegli, na proleće bi mogao da nas sačeka još jedan telefon ove kompanije.

Izvor: 9to5Mac

Sledeći iPhone biće jedan od najjeftinih: Šta nas čeka za manje od 500 dolara
Profimedia

Podeli:

U pitanju je iPhone SE 4, a kada izađe biće to prvi novi iPhone SE nakon nekoliko godina, i ujedno će, verovatno, predstavljati najveću promenu dizajna u ovoj porodici do sada.

Svaki iPhone SE imao je dizajn kao iPhone 8, što uključuje ekran dijagonale 4.7 inča, zaobljene ivice i Home dugme. Međutim, izgleda da će iPhone SE 4 promeniti ovaj šablon.

Trebalo bi da iPhone SE 4 ima dizajn kao iPhone 14, sa ekranom dijagonale 6.1 inča, ravnim ivicama, a planirano je i da bude ima Face ID, preneo je specijalizovani sajt 9to5Mac. 

Očekuje se, međutim, da će se od iPhone 14 varijante razlikovati po tome što će imati samo jednu kameru umesto dve, ali bi najverovatnije trebalo da ima Action dugme. 

Očekuje se i da će imati USB-C punjač, ali i da će podržavati iPhone Apple Intelligence, najverovatnije zahvaljujući A18 čipu. Cena još nije poznata, ali se smatra da bi trebalo da u SAD košta oko 500 dolara.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: