Aktuelno 13

13.09.2024.

16:48

A od nakita je nosila... Šta su audio-minđuše za koje optužuju Kamalu Haris? FOTO

Predsednički kandidati u SAD, Kamala Haris i Donald Tramp, suočili su argumente u nedavnoj TV debati. Ovaj događaj obeležile su, dosta neočekivano, i Kamaline minđuše.

Izvor: B92

A od nakita je nosila... Šta su audio-minđuše za koje optužuju Kamalu Haris? FOTO
Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Podeli:

Nakon debate na društvenim mrežama pojavili su se isečci i fotografije Kamale Haris, uz koje su neki tvrdili da je nosila posebne "audio minđuše", tj. uređaj koji u sebi ima zvučnik.

Teza onih koji su je optuživali, jeste bila ta da je Haris sve vreme tokom debate "primala instrukcije" o tome šta će reći, odnosno da nije govorila "iz glave".

Minđuše za koje su je optuživali, mada se na kraju ispostavilo da ih nije nosila, pripadaju brendu Nova H1, a na Kickstarteru u opisu ovog proizvoda stoji da "imaju zvuk usmeren tako da ga čuje samo onaj ko ih nosi"

.

Zapravo, ovo je većinom sve što se zna o Nova H1 Audio minđušama, jer je upravo to i problem - one jedva da postoje. Nigde ne mogu da se kupe, niti su ikada mogle. Nova Products, proizvođač, nije ušao na Kickstarter od maja prošle godine, a oni koji su platili pitaju šta je sa njihovim proizvodom.

Adresa koja vodi na sajt Nova Products sada preusmerava korisnike na stranicu druge kompanije po imenu Icebach Sound Solutions, gde se nalaze audio minđuše potpuno drugačijeg dizajna.

"Ne znamo da li je Haris nosila jedan od naših proizvoda. Sličnost je velika i, mada nisu napravljene specijalno za predsedničke debate, ove minđuše su sasvim odgovarajuće za tu svrhu", naveli su za Engadget iz kompanije Icebach Sound Solutions.

"Da izjednačimo šanse, trenutno pravimo i mušku verziju pa ćemo je poslati Trampu. Ne znamo samo koje boje da budu, jer narandžasta se ne slaže uz mnogo boja", dodao je on šaljivo.

Na sajtu su se, kao što se može videti ispod, našalili čak i da su napravili "specijalnu ediciju minđuša za predsedničke izbore".

Icebach Sound Solutions

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: