Aktuelno 0

08.09.2024.

10:45

Huawei otkrio detalje o trostruko sklopivom telefonu, debituje za dva dana FOTO/VIDEO

Huawei će 10. septembra predstaviti svoj novi trostruko sklopivi telefon Mate XT, a sada smo dobili još detalja o ovom uređaju.

Izvor: B92

Huawei otkrio  detalje o trostruko sklopivom telefonu, debituje za dva dana FOTO/VIDEO
Huawei

Podeli:

Na svojoj zvaničnoj internet-stranici Huawei je nedavno objavio video-tizer ovog telefona, a sada imamo i prve zvanične slike.

Ove slike objavljene su na stranici Huawei online prodavnice, a navode se i neke specifikacije: Huawei Mate XT dolaziće u dve verzije kada je u pitanju memorijsk konfiguracija, 16GB/512GB i 16GB/1TB.

Takođe, navedeno je da će prodaja početi od 20. septembra, kao i da period za "prednarudžbe" (preorder) traje do 19. septembra

Nije otkriveno ništa više od detalja, što je pomalo čudno s obzirom na to da je veliki događaj predstavljanja za samo dva dana. Svakako, pratite B92 Tehnopolis kako biste prvi saznali šta je to Huawei "zakuvao" ovim modelom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: