Aktuelno 1

06.09.2024.

20:55

Kako je Mask reagovao kad je video svoju prvu suprugu da koristi Twitter

Predstojeća knjiga o preuzimanju Twittera od strane Ilona Maska pokazuje nam da milijarder nije uvek imao lepo mišljenje o ovoj društvenoj mreži.

Izvor: B92

Kako je Mask reagovao kad je video svoju prvu suprugu da koristi Twitter
Profimedia

Podeli:

U svojoj knjizi "Character Limit" koja će uskoro biti objavljena, Rajan Mek i Kejt Konger iz Njujork Tajmsa ispričali su da Mask nije bio veliki ljubitelj sajta kada je njegova prva žena, Džastin Mask, počela da koristi.

Kada je tadašnja supruga pokušavala da ubedi Ilona da i sam napravi Twitter nalog, njemu se ova ideja u početku nimalo nije svidela. Dok je Džastin "stalno koristila sajt", prema knjizi novinara NYT-a, "njen suprug je ovo smatrao gubljenjem vremena".

Čak i nakon što je povratio nalog sa korisničkim imenom "@ElonMusk" od prevaranta 2010. godine, Mask i dalje jedva da je bio prisutan na ovoj platformi. 

"Nisam siguran da mi je dosta samo 140 znakova", napisao je budući vlasnik Twittera u objavi iz decembra 2011. Ironično, Mask je dodao da će svoje "duže misli" pisati na platformi Google Plus, koji je ugašen 2019. godine.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: