Aktuelno 1

09.09.2024.

12:00

ChatGPT dobija nove glasove, a evo kako oni zvuče

OpenAI dodaje nove glasove u ChatGPT-ov Advanced Voice Mode, a sada znamo kako bi oni mogli da zvuče.

Izvor: B92

ChatGPT dobija nove glasove, a evo kako oni zvuče
Voar Designs / Shutterstock.com

Podeli:

Novi izveštaj otkriva osam novih glasova koji bi mogli da budu dodati u ChatGPT. TestingCatalog je otkrio potencijalne nove glasove, a inženjer Tibor Blaho je na mreži X objavio kako oni zvuče.

Nove glasovne opcije navodno su: Fathom, Glimmer, Harp, Maple, Orbit, Rainbow, Reef, Ridge i Vale. Ovi glasovi bi trebalo da budu dodati postojećim, a to su Ember, Juniper, Cove i Breeze.

Prema navodima, novi glsovi su raznoliki kada su u pitanju polovi i akcenti, pa tako Fathom zvuči kao poš britanski, dok Vale zvuči kao australijski jezik.

ChatGPT-ov Voice Mode je prilično sveža funkcija, pa je tako glasovni modalitet dostupan samo manjem broju ChatGPT Plus korisnika.

Za sada nije poznato kada će audio mogućnostri postati dostupne većem broju korisnika, a zbog ovoga ne znamo ni zvanične detalje o ChatGPT-ovim novim glasovima.

Podeli:

Tagovi

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: