Aktuelno 2

05.09.2024.

21:30

Dr Disrespect se vratio "s odmora" nakon skandala

Osramoćeni strimer Dr Disrespect kaže da se "vratio sa odmora", nakon što je nestao na neodređeno vreme kada je priznao da je zabranjen na Twitchu zbog slanja neprikladnih poruka maloletnici.

Izvor: B92

Dr Disrespect se vratio "s odmora" nakon skandala
Profimedia

Podeli:

U junu 2024. godine, bivši zaposleni na Twitchu konačno su prekinuli ćutanje o zabrani Dr Disrespect-a na platformi, navodeći da je on slao direktne poruke maloletnicama.

Doc, pravog imena Gaj Beam, kasnije je priznao optužbe u sada obrisanoj objavi na X-u, ali tek nakon što su brojne kompanije, uključujući i njegov sopstveni studio za igre, prekinule veze s njim.

U objavi, Beam je tvrdio da će se vratiti strimingu nakon dugog, produženog odmora sa svojom porodicom i čini se da bi mogao da se vrati vrlo brzo, iako bi gejming mogao biti sekundaran za ovog kreatora.

Doc je 3. septembra postavio objavu na društvenim mrežama bez upozorenja, nasumično prokomentarisavši: "Da li ljudi još uvek strimuju video igre? Kakav snoozefest".

U odgovorima, jedan korisnik je pitao Doca šta radi, na šta mu ej strimer odgovorio: "Opuštam se u Lambu sa spuštenim prozorima... povratak sa odmora".

Još uvek nema reči o tome gde će Dr Disrespect strimovati kada se vrati, ili da li će se odlučiti za drugi oblik kreiranja sadržaja. YouTube je potpuno demonetizovao njegov kanal nakon priznanja, ostavljajući ga bez načina da zaradi novac na toj platformi.

U međuvremenu, Kick bi mogao biti najbolji izbor za njega, jer sa ovog sajta nisu isključili mogućnost da mu dozvole prisustvo na platformi ukoliko im se pridruži.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

22 h

Podeli: