Aktuelno 0

04.09.2024.

18:40

MrBeast testira novi AI, a evo kako funkcioniše VIDEO

MrBeast je među jutjuberima koji testiraju novi proizvod veštačke inteligencije, koji pomaže u generisanju video ideja prečešljavanjem njihovih kanala.

Izvor: Dexerto

MrBeast testira novi AI, a evo kako funkcioniše VIDEO
Profimedia

Podeli:

Spotter, kompanija koja je potrošila milione na kupovinu starih YouTube video snimaka, sada nudi kreatorima alat za pravljenje novog sadržaja.

Najavljena 3. septembra, Spotter-ova nova AI tehnologija je istrenirana na postojećem sadržaju kreatora kako bi proizvela ideje koje odgovaraju njihovom stilu, tonu i drugim motivima.

Alat prolazi kroz zvuk svakog video snimka i transkribuje ga, tako da ne uzima u obzir nikakve vizuelne efekte na ekranu. Međutim, nakon pregleda transkripcije, program generiše nove ideje koje se uklapaju sa temom kreatora.

Spotter kaže da ima "duboke odnose" sa vrhunskim kreatorima kao što su MrBeast, Dude Perfect, Kinigra Deon i Colin and Samir.

"Od njih smo naučili da pravimo i podešavamo naše proizvode da zadovolje specifične potrebe jutjubera i dizajnirali smo naše proizvode da budu zabavni za korišćenje i personalizovani za vaš kanal", tvrdi Spotter na svojoj veb stranici.

Spoterov EVP alata za proizvode i kreatore, Pol Bakaus, kaže da je program osmišljen da pomogne jutjuberima da se takmiče sa porastom sadržaja veštačke inteligencije.

"U velikoj meri se radi o pomoći kreatorima da izađu na vrh u talasu beskonačnog AI sadržaja koji dolazi", istakao je on.

Kreatori u SAD, Velikoj Britaniji, Kanadi i Australiji mogu da se pridruže listi čekanja da bi dobili pristup Spotter-ovom AI kreativnom paketu, ali će ih to koštati 49 dolara mesečno.

Još nije jasno koji su MrBeast-ovi video snimci, ako ih ima, napravljeni uz pomoć Spotera, ali YouTube-ov vrhunski kreator svakako želi svu pomoć koju može da dobije, pošto je fudbalska legenda Kristijano Ronaldo obećao da će ga svrgnuti sa trona po broju pretplatnika.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

13 h

Podeli: