Aktuelno 6

05.09.2024.

8:30

Znate kad vam kažu isključi, pa uključi? Ovaj čovek osvetio se operaterima VIDEO

Jedan jutjuber se malo "zaneo" pri testiranju granica svog računara, toliko da ni korisnička podrška nije znala šta će sa njim.

Izvor: B92

Znate kad vam kažu isključi, pa uključi? Ovaj čovek osvetio se operaterima VIDEO
Profimedia

Podeli:

Jutjuber koji stoji iza kanala "Basically Homeless" odlučio je da se "malo zabavi" instalirajući namerno viruse na svoj računar, a onda je zvao korisničku podršku da vidi kako će to da reše.

Ubacio je na računar 25.000 virusa, a rekao je da je "hteo da zvuči potpuno normalno prilikom poziva jer, na kraju krajeva, samo mu ne radi kompjuter".

Okrenuo je nekoliko servisa koji se bave pomaganjem onima koji imaju problema sa uređajima, i dao im pristum svom laptopu kako bi pokušali da reše kvar. Većina operatera pokušalo je da popravi problem restartovanjem laptopa, ali jutjuber je baš za to bio spreman.

"Otprilike sam pretpostavio da će to uraditi. Zato je sve isprogramirano da, kad se opet uključi, sve bude onako kako je bilo", rekao je on.

Među 25.000 virusa kojima je zarazio računar, ubacio je svašta nešto: dosadne pop-up reklame za Subway Surfer, leptire koji se pojavljuju preko celog ekrana, a u nekim trenucima i veliku strelicu u bojama ruske zastave.

Prvi agent korisničke podrške odustao je nakon sedam minuta, rekavši da je "šokiran", a drugi još brže, uz komentar da se "nešto čudno dešava sa računarom".

Preostala dva agenta su predložila da se laptop donese direktno u servis, što je jutjuber i uradio, ali je ubacio još jedan virus - svako lice na fotografiji, kada bi je odštampao, pretvorilo se u zrno pasulja.

"Ovo je suludo, nikad nisam video ovakvo nešto". rekao je on, dodavši da "ovako kul virus nikada nije viedo".

Sigurni smo da su se njegovi gledaoci zabavili, ali da ljudima iz korisničke podrške nije bilo nimalo zanimljivo dok su rešavali njegove zavrzlame.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

18 h

Podeli: