Aktuelno 0

31.08.2024.

13:01

Udar nostalgije: Novi "ljubimac" napravljen od pravog jajeta

Bandai je objavio novi Tamagoči model, napravljen od pravih recikliranih ljuski jajeta.

Izvor: Engadget

Udar nostalgije: Novi "ljubimac" napravljen od pravog jajeta
Bandai Namco

Podeli:

Originalni digitalni ljubimac "Tamagotchi Celebration" čak je obojen kao žuto-smeđe jaje, sa zelenim i belim dizajnom uz ružičaste detalje i dugmiće. 

Naziv Tamagoči potiče od japanskih reči za jaje (tamago) i sat (uotchi), a ovaj model je uparen sa ambalažom koja takođe koristi reciklirani papir. Bandai kaže da je model usklađen sa misijom da "promoviše zeleniju budućnost".

Tamagotči više nije samo još jedna igračka s kraja prošlog veka koje se "milenijalci" rado sećaju -tiho se vratio u proteklih nekoliko godina, pri čemu su i stariji i deca doprineli njegovoj popularnosti. 

U maju je kompanija ponovo objavila "Tamagotchi Connection", kog će se stari fanovi setiti kao "modela sa lažnom antenom", u čast 20. godišnjice. 

Prošle godine, Bandai je izdao "Tamagotchi Uni" koji ima Wi-Fi tehnologiju i pristup Tamaversu, virtuelnom igralištu gde igrači mogu da upoznaju druge.

Igrači će morati da odgajaju svog Tamagočija dok ne odraste, tj. da ga hrane, daju mu lekove, igraju se sa njim, pa čak i da ga disciplinuju ako se ponaša kako ne treba.

Ekskluzivno je dostupan na Amazonu, a trenutno je u pretprodaji 30 dolara.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija gubi: Nikad niže za poslednje tri godine

Ruski izvoz nafte i naftnih derivata je u avgustu pao za 290.000 barela dnevno (bpd) na sedam miliona bpd i nalazi se na najnižem nivou od marta 2021. godine, objavila je danas Međunarodna agencija za energiju (IEA).

22:03

12.9.2024.

1 d

Podeli: