Aktuelno 0

23.08.2024.

7:48

Barsa potpisala ugovor na tri godine: Objavili vest na nesvakidašnji način VIDEO

Fudbalski klub Barselona ima još novinu ove sezone ove sezone.

Izvor: B92

Barsa potpisala ugovor na tri godine: Objavili vest na nesvakidašnji način VIDEO
EPA-EFE/Toni Albir

Podeli:

Katalonski klub sklopio je ugovor o sponzorstvu sa tehnološkom kompanijom Human Mobile Devices (HMD), a video kojim su ovo saopštili objavljen je na društvenim mrežama.

Na ovom snimku, Saul Peregrina, frizer koji je nedavno "sređivao" Lamina Jamala, brije grb Barselone pored logoa kompanije HMD na jednom mladom navijaču Barselone, a usput se prikazuje i novi telefon ovog brenda - HMD Skyline.

Ugovor je potpisan na tri godine, a kako stoji u zajedničkom saopštenju cilj je da se podigne svest o kompaniji koja nije na tržištu ni deset godina - pre svega kroz opcije digitalnog oglašavanja na Olimpijskom stadionu, a zatim i na stadionu Spotifaj Kamp Nou kada se ponovo otvori kasnije tokom sezone. 

"Kada je reč o kreativnosti i inovacijama u sportu, jednostavno ne možete zaobići FK Barselona. Klub je oduvek promovisao sveže ideje, lepotu i stil, i mi imamo istu filozofiju kada je u pitanju tehnologija. Baš kao što FK Barselona okuplja ljude – očigledno je da je to više od kluba – i mi smo isti", rekao je Lars Silberbauer, globalni direktor marketinga za HMD.

Ni čelnici Barse nisu štedeli reči hvale, pa je tako potpredsednik za marketing katalonskog kluba, Đuli Giju,  rekao da su "izuzetno ponosni na novi korak u komercijalnoj strategiji, uključivanjem HMD-a".

"Smatramo da smo veoma usklađeni sa njima u pogledu vrednosti brenda, jer njihova vizija tehnologije je iskrena i transparentna, sa fokusom na zbrinjavanje otpada i odgovornu upotrebu, uz poseban osvrt na dobrobit budućih generacija", istakao je Giju. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: