Aktuelno 0

15.08.2024.

10:13

Kontroverzni jutjuber se vraća: Bio zabranjen zbog "neprikladnih razgovora sa maloletnicima"

Strimer Dr Disrespect je potvrdio da će se uskoro vratiti snimanju, označavajući kraj kratke pauze koja je usledila nakon što su otkriveni razlozi za njegovu zabranu na Twitchu.

Izvor: B92

Kontroverzni jutjuber se vraća: Bio zabranjen zbog "neprikladnih razgovora sa maloletnicima"
Profimedia

Podeli:

On je "banovan" sa Twitcha zbog neprikladnih razgovora sa maloletnom osobom putem funkcije za dopisivanje pod nazivom "Whisper", i nakon ovog skandala se suočio sa negativnim reakcijama na društvenim mrežama.

Pojedini sponzori su takođe odustali od njega, a i dosta strimera ga je kritikovalo. Pored toga, izveštaji su ukazivali na to da je kanal Dr Disrespecta uklonjen iz YouTube partnerskog programa, dodatno naglašavajući težinu posledica sa kojima se suočio.

U nedeljama koje su usledile, Dr Disrespect je počeo da nagoveštava potencijalni povratak unoseći suptilne promene u svoje prisustvo na društvenim mrežama. Na Twitteru je objavio, naposletku, da je "odmor previše dobar, ali će se uskoro vratiti".

Reakcija javnosti na tvit je pomešana. Dok su neki fanovi izrazili uzbuđenje, rekavši koliko im je nedostajalo njegovo prisustvo, drugi su bili kritičniji, pozivajući ga da se ne vraća i sugerišući da treba da se pozabavi tim neprikladnim razgovorima koji su izazvali skandal. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: