Aktuelno 7

13.08.2024.

20:21

Google predstavio Pixel 9 seriju: Evo šta je sve novo VIDEO

Google je predstavio novu Pixel 9 seriju, donoseći čak četiri nova telefona.

Izvor: B92

Google predstavio Pixel 9 seriju: Evo šta je sve novo VIDEO
Google

Podeli:

Prvo, tu je standardni Pixel 9 sa dijagonalom ekrana od 6,3 inča, a slede ga Pixel 9 XL Pro sa ekranom od 6,8 inča, dok je Pixel 9 Pro "zlatna sredina". Poslednji i četvrti u ovom nizu jeste Pixel 9 Pro Fold, koji je debljine 5,1mm kada se otvori, a spoljni ekran mu ima dijagonalu od 6,3 inča.

Sva tri Pro modela dolaze sa 16GB RAM-a, dok Pixel 9 ima 12GB RAM-a. Ovo je važno ukoliko hoćete da koristite AI na svom telefonu, jer je Gemini više nego spreman da posluša vaše zahteve.

Na primer, tu je opcija koja je slična onoj koju Microsoft naziva Recall - ako manuelno napravite skrinšot, možete prikupiti informacije sa njega.

Najviše "AI magije", međutim, rezervisano je za fotografije - tu su nove opcije za Magic Editor, zahvaljujući kojima možete uz pomoć teksta da izmenite delove slike. Zatim, opcija Add Me omogućava vam da dodate nekoga na grupnu fotografiju.

Ova serija Pixel telefona izvorno dolazi sa Androidom 14 i sa sedam godina zagarantovanih ažuriranje OS, kao i bezbednosnih ažuriranja.

Što se tiče kamera, sve su kao i prošle godine, uz poboljšane ultraširoke. Modeli 9 Pro i 9 Pro XL dobijaju 42MP selfi kameru sa autofokusom, dok Pixel 9 i dalje koristi 10,5MP selfi kameru.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: