Aktuelno 2

20.07.2024.

11:01

Morala da reaguje: "Ne pišite mi čudne stvari" VIDEO

Influenserka Pokimane je prozvala određene fanove zbog čudnih komentara na njenim Instagram objavama.

Izvor: Dexerto

Morala da reaguje: "Ne pišite mi čudne stvari" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Imejn Anis, poznatija kao Pokimane, jedna je od najpoznatijih influenserki na svetu - ima oko 10 miliona pratilaca na platformi Twitch i oko 6 miliona na Instagramu, a tu su i Twitter, YouTube i TikTok.

Sa toliko obožavatelja, nije iznenađujuće što Anis mora da se nosi sa povremenim "čudnim" komentarima - morala je, zato, da na Instagram storiju "prozove" one koji ih pišu.

"Zdravo, imam nešto da vam kažem. Molim vas, nemojte komentarisati čudne stvari na mojim fotografijama. Verovatno će biti izbrisano. To je sve, hvala", rekla je ona.

Ovo nije prvi put da Pokimane mora da upućuje sličnu molbu - još 2022, Twitch zvezda se osvrnula na gledaoce koji stalno pitaju da li je ona (ili bilo koja druga žena) trudna svaki put kada kažu da će objaviti "uzbudljive vesti".

"Svaki put kada napravim bilo kakvu najavu, pomenem vest, ili bilo šta uzbudljivo, bar tri osobe pitaju me da li sam trudna. Čak ni moja majka sa mnom ne priča toliko sa mnom o ovome kao neki od vas. Čudno je", rekla je tada Pokimane.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: