Aktuelno 6

26.06.2024.

8:15

Gmail dobija veliko unapređenje

Google je odlučio da unapredi svoju aplikaciju za slanje i primanje mejlova, Gmail.

Izvor: B92

Gmail dobija veliko unapređenje
Diego Thomazini / Shutterstock.com

Podeli:

Kako se navodi u saopštenju kompanije, Gmail dobija "pametno" pojačanje - Gemini, alat koji pokreće veštačka inteligencija, ubuduće će vam pomagati i u ovoj usluzi.

Trebalo bi da Gemini korisnicima olakša snalaženje u inboksu, a u prvom periodu biće dostupan samo kroz internet-stranicu, dok će u aplikacije za Android i iOS stići kasnije.

Prvo što ćete primetiti kada Gemini stigne, biće mogućnost sažimanja mejlova, a možete ga i pitati, npr, "kad mi je sledeći sastanak", i on će vam odgovoriti kako ne biste morali da pretražujete sve mejlove koje imate.

Gemini, međutim, neće biti dostupan svima, već samo korisnicima koji imaju WorkSpace uz Gemini Business ili Enterprise, kao i onima koji su Gemini Education, Education Premium ili Google One AI Premium pretplatnici.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: