Aktuelno 9

06.06.2024.

15:07

Pamtite legendu? Nisu nestali, najavili su novi telefon! FOTO

Da li se sećate marke HTC?

Izvor: B92

Pamtite legendu? Nisu nestali, najavili su novi telefon! FOTO
Profimedia

Podeli:

Ovo ime je dobro poznato svim ljubiteljima mobilnih telefona, mada u poslednjih nekoliko godina izgleda kao da je ceo brend "propao u zemlju".

Ipak, ispostavilo se da i dalje prave mobilne telefone, i ne samo to, već se čini da za manje od nedelju dana stiže novi model.

Na Twitter nalogu britanskog odseka HTC-a objavljen je tizer koji nas obaveštava da će novi proizvod stići 12. juna, a ostaje nam da vidimo šta su to pripremili.

Kako podseća portal The Verge, HTC je utro put custom ROM praksi i drugim mobilnim modifikacijama legendarnim HD2 Windows Mobile uređajem, pa bi možda sada moglo da se desi da vidimo ponovo nešto na tom tragu.

Šta god HTC objavio, jedva čekamo da vidimo, jer je u pitanju marka koja je obeležila jedan period i verujemo da je mnogi nisu zaboravili.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: