Aktuelno 16

28.05.2024.

12:18

"Užasna odluka": Netflix ukida skidanje filmova i serija?

Netflix je u poslednje vreme nekoliko puta "stao na žulj" korisnicima, a čini se da ne planira da prestane sa testiranjem njihove tolerancije.

Izvor: B92

"Užasna odluka": Netflix ukida skidanje filmova i serija?
Shutterstock/Alex Photo Stock

Podeli:

Pored toga što je u više navrata povećavao cene pretplata za pakete, Netflix je sada nagovestio da bi i jedna pogodnost mogla biti ukinuta.

Radi se, naime, o tome da je određenim korisnicima stiglo obaveštenje o tome da će im uskoro biti onemogućeno preuzimanje sadržaja za offline gledanje na Windows aplikaciji.

Osnivač specijalizovanog sajta "Android Police", Artem Rusakovski, objavio je na društvenoj mreži Twitter ovo, i zapitao se kako je moguće da Netflix na ovaj način ažurira svoju aplikaciju.

"Ovo koristim kako bih mogao da gledam Netflix u avionu. Užasna promena", prokomentarisao je Rusakovski.

Ukoliko do ovoga dođe, mogao bi to da bude još jedan izvor kritika za Netflix, pored ionako nepopularnih odluka u poslednje vreme.

Da budemo potpuno fer, trebalo bi da napomenemo da iz Netflixa još nisu ništa zvanično potvrdili, ali i da će, i ako do ovoga dođe, i dalje biti moguće preuzeti sadržaj za offline gledanje na mobilnim uređajima.

Podeli:

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

15 h

Podeli: