Aktuelno 5

15.05.2024.

13:10

Ruski sajt objavio fotografije svih Google Pixel 9 telefona FOTO

Pozivajući se na anonimni izvor, ruski sajt Rozetked podelio je fotografije onoga za šta tvrdi da je čitava nova Google Pixel 9 serija telefona.

Izvor: B92

Ruski sajt objavio fotografije svih Google Pixel 9 telefona FOTO
Shutterstock/Sundry Photography

Podeli:

Sudeći po ovome, novi Pixel roster se sastoji od četiri uređaja. Tu su Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL (ime nije potvrđeno) i Pixel 9 Fold (ime nije potvrđeno). Osim fotografija, Rozetked je objavio i neke dosad nepoznate detalje.

Pixel 9 će imati ekran dijagonale 6,24 inča sa 12 GB RAM-a, a Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL imaće ekrane dijagonala 6,34 i 6,73 inča, sa po 16 GB RAM-a. 

Vredi napomenuti da, iako će Pixel 9 i Pixel 9 Pro biti gotovo identični po veličini, Pixel 9 će imati nešto veće okvire od svog "brata". 

Svi uređaji u seriji Pixel 9 će navodno raditi na Google Tensor G4 čipsetu, sa AMOLED ekranima koji imaju frekvenciju osvežavanja od 120Hz.

Što se kamera tiče, čini se da je kod Pixela 9 primenjen sličan pristup kao i kod prethodnog modela, sa dvostrukom zadnjom kamerom.

Sa druge strane, Pixel 9 Pro i 9 Pro XL će imati sistem trostrukih kamera, i očekuje se da budu 50 MP kod ovih modela.

Vredi napomenuti da Rozetked nije podelio nikakve informacije o Pixel 9 Foldu, osim činjenice da postoji, odnosno da Google radi na njemu. Verovatno će ovaj telefon biti predstavljen odvojeno od ostatka Pixel 9 linije.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: