Nova vest
Tenis

Sreda, 12.07.2023.

09:30

Đoković digao uzbunu u 3 ujutru

Novak Đoković je na dve pobede od osme titule na Vimbldonu, a koliko mu je stalo da igra besprekorno otkriva nam priča Peta Keša.

Izvor: B92

Autor:B92

Đoković digao uzbunu u 3 ujutru
Foto: Profimedia

Šampion Vimbldona iz 1987. godine ispričao je za BBC kako je Đoković podigao uzbunu u svom timu u 3 sata ujutru nakon pobede nad Hubertom Hurkačem.

Đoković je savladao Poljaka 7:6, 7:6, 5:7, 6:4 posle dvodnevne borbe, ali je bio nezadovoljan jer je rival imao čak 33 asa.

Od toga 23 u prva dva seta koja je Đoković tesno dobio prvog dana duela, koji je prekinut zbog "policijskog časa" na Vimbldonu.

"Jedan tip koji je zadužen za statistiku rekao mi je da su u tri sata ujutro dobili poruku od Gorana u kojoj je rekao: 'Želimo sve reprize riterna jer nije dobro vraćao servise, dajte nam sve vraćene servise i nevraćene. Možete li mi ih poslati?' Tri sata ujutro, a ionako se završilo kasno"
, u čudu je bio Keš.

Hurkač je dobio treći set, u nastavku meča u ponedeljak, ali je Đoković "slomio" Poljaka u četvrtom i prošao u četvrtfinale, gde je preokrenuo protiv Andreja Rubljova.

Sada ga u polufialu čeka duel sa Italijanom Janikom Sinerom, u petak, verovatno oko 14.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu