Nova vest
Vaterpolo 0

14.10.2024.

19:25

Gocić: "Sve osim osvajanja nova tri boda je neuspeh"

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je da očekuje pobedu protiv Oradee u drugom kolu grupe A Lige šampiona. Novi Beograd je u prvom kolu LŠ pobedio Steauu 11:7, dok je Oradea u gostima nadigrala Hanover 11:10.

Izvor: Tanjug

Dušan Milenković/Starsport


Novi Beograd je pre dva dana pobedio ekipu Juga rezultatom 13:11 u meču trećeg kola Regionalne Premijer lige.

"Iza nas je jako teška utakmica i mnogo bitna pobeda protiv Juga. To je veoma neugodno gostovanje i uvek je teško igrati protiv ekipe Juga. Medjutim, krenuli smo sa velikim ambcijima tamo i uspeli smo da ih ostvarimo, pa zato sve čestitke idu igračima. Osvojili smo mnogo važna tri boda za nastavak regionalnog takmičenja. Ali, to ništa neće značiti ako ne ponovimo istu igru protiv ekipe Oradee u Ligi šampiona", rekao je Gocić, preneo je zvanični sajt kluba.

On je istakao da očekuje težak meč protiv Oradee.

"To je ekipa koja je u kvalifikacijama iznenadila Brešu i ostale protivnike i uspela da se plasirala u grupnu fazu elitnog takmičenja. Svakako nas očekiuje teška utakmica, jer je sad u timu malo i akumuliran umor. Ipak, sve to ne umanjuje naše ciljeve. Idemo u Rumuniju sa željom da zabeležimo pobedu", dodao je trener Novog Beograda.

Gocić je izjavio da je uveren da trijumf ne bi trebalo da izostane ako igrači Novog Beograda budu na visini zadatka.

"Sve osim osvajanja nova tri boda za nas bi bio neuspeh. Pokušaćemo da iskoristimo ovo malo vremena što imamo da se oporavimo i na pravi način pripremimo za ovaj duel. Sigurno je da smo mi bolja i kvalitetnija ekipa, ali to moramo da dokažemo i pokažemu u bazenu", zaključio je Gocić.

Utakmica između Oradee i Novog Beograda biće odigrana sutra od 20 časova.
 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

4 d

Aktuelno

Pali Instagram i Fejsbuk

Prema pisanju svetskih medija, veliki broj korisnika prijavio je večeras da ima problema sa društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

B92.net

20:04

1 h

Novo Sport Video Menu