Nova vest
Vaterpolo 0

12.10.2024.

20:24

Novi Beograd 3/3 u Regionalnoj ligi

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i treću pobedu u regionalnoj Premijer ligi ove sezone pošto su na gostovanju u Dubrovniku pobedili Jug sa 13:11 (4:2, 3:4, 4:3, 2:2).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Milenković/Starsport

Podmlađeni tim Novobeograđana još jednom je pokazao visok nivo kvaliteta igre i posle pobeda nad Primorcem iz Kotora i splitskim Jadranom, ekipa trenera Živka Gocića je bez većih problema nadigrala i Jug.

U prilog tome svedoči i podatak da su Novobeograđani vodili tokom čitave utakmice.

Zahvaljujući veoma raspoloženom Angelosu Vlahopulosu na startu meča, Novi Beograd je poveo sa 3:0 i to kao da je odredilo dalji tok ovog duela.

Jug je u nekoliko navrata uspevao da priđe na gol zaostatka, ali ne i da na napravi potpun preokret.

Ključne golove, kada se lomio rezultat u poslednjoj deonici postigli su Vasilije Martinović i Đorđe Vučinić čime su osigurali nova tri boda.

Vlahopulos je bio najefikasniji u pobedničkom taboru, meč je završio sa četiri pogotka, dok se Vučinić tri puta upisao u listu strelaca.

U redovima Dubrovčana istakao se Vlaho Pavlić sa četiri pogotka.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Fudbal

CR-906 VIDEO

Kristijano Ronaldo nastavio je golgetersku seriju i u Ligi Nacija, pogodio je mrežu Poljske i duplirao vođstvo Portugalije u Varšavi.

B92.sport

22:03

16 min

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

2 d

Novo Sport Video Menu