Nova vest
Vaterpolo 0

27.9.2024.

18:38

Bogati Amerikanci novi vlasnici Pro Reka

Američka porodica Bering novi je vlasnik vaterpolo kluba Pro Reko.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Pošto je dugogodišnji vlasnik italijanske ekipe Gabrijele Volpi povukao sa mesta prvog čoveka kluba, Pro Reko je ubrzo dobio nove vlasnike. 

Ovaj posao je od sada preuzela brazilsko-američka porodica Bering.

"Pro Reko sa ponosom objavljuje da je zaključio proces prenosa vlasništva na porodicu Bering, poznatu po svojim filantropskim naporima u podržavanju i promociji sportske tradicije“, navedeno je u saopštenju kluba.

Potom su se oglasili i novi vlasnici kluba. 

"Oduševljeni smo što možemo da započnemo ovo novo poglavlje i da se pridružimo Pro Reku, najuspešnijem klubu na svetu. Želimo da nastavimo istim putem, putem izuzetne sportske tradicije, i da pokažemo snagu koju vaterpolo ima u poboljšanju života ljudi“, rekao je Lukas Đanini, izvršni direktor Fondacije Bering.

Porodica Bering jedna je od najbogatijih na svetu. Možda i najpoznatiji član je Aleks Bering (57) čije se bogatstvo procenjuje na 6.2 milijardi dolara

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

5 h

Novo Sport Video Menu